Президентът Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и

...
Президентът Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за визитата на Зеленски: Украйна спечели, България загуби

Президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога завоюва от визитата си у нас, само че България загуби. Обществото ни се раздели още веднъж на две и агресираха между тях българските жители. Това съобщи в ефира на бТВ лидерът на.

„ Президентът беше унизен, а държавното управление сподели „ хоп “ преди да скочи и се провали. Загубихме опцията да имаме втора нуклеарна централа, да имаме енергийна самостоятелност, по-евтин ток за стопанската система и семействата “, добави тя.

По думите ѝ още преди срещата българският държавен глава е бил унизен със известието, че идва президент на друга страна, а той не знае. " Собственият му консултант споделя, че министър председателят принуди президента да се срещне със Зеленски “, съобщи още Нинова.

Тя добави, че президентът е изглеждал обезпокоен на срещата със Зеленски.

„ Той няма една позиция по Украйна, има две – едната на „ ястреб на войната “ и едната на „ гълъб на мира “, според от аудиторията, пред която приказва “, съобщи още водачът на.

„ България изнася оръжие за 54 страни, тези страни дават документ, че това оръжие за тях. Нито имаш право, нито имаш опция да искаш от тези държавни управления да ти изясняват какво вършат с тези оръжия “, съобщи. По думите ѝ по време на държавното управление на Кирил Петков е била гарантът, че България няма да изнася оръжие за Украйна и „ не го направихме “.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР